Skip to main content

Tevreden eigenaren?
Laat dat maar
aan ons over.

De structuur van een VVE kan nog zo complex zijn

Veiligheid moet voorop staan

Bonarius kan jullie daar bij helpen. Dat begint met duidelijkheid. Over de staat van de cv-installatie, de risico’s en de contracten. Zo kunnen we samen een plan maken voor veilig onderhoud op de korte én de lange termijn.

Welke afspraken zijn er gemaakt, binnen jullie VVE en met andere eigenaren zoals woningcorporaties? In de praktijk zien we vaak dat rookgasafvoeren onder het gezamenlijk onderhoud vallen, maar de cv-ketels onder de eigen verantwoordelijkheid. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren, want het cv-toestel is slechts één onderdeel van de installatie. Ook de luchttoevoer, de rookgasafvoer en de onderhoudsstaat van het pand moeten bekeken worden. Iets dat in het verleden te weinig gebeurde. Met alle risico’s van dien, denk aan koolmonoxide, brand of lekkages. En ook nu nog ontbreekt het bij veel installateurs aan deze integrale benadering.

Bij Bonarius willen we precies weten waar het niet goed gaat. Daarna gaan we om de tafel met alle partijen. En komen we met een oplossing voor het hele complex. Want iedereen wil een comfortabele, gezonde, veilige en duurzame woning.

Benieuwd naar meer? Bekijk alle cases

Advies & Engineering

Uw vraag en onze expertise
resulteren in een slimme oplossing

En bij voorkeur tot een integrale, innovatieve aanpak, want op dat vlak heeft Bonarius volop vernieuwende ideeën. Of het nu gaat om beheerconcepten, verdienmodellen of verduurzaming, er is veel winst te behalen in het optimaliseren van de processen.

Montage & Installatie

Voeg daar vakmanschap aan toe
voor een naadloze installatie

Van alle cv- én klimaatsystemen: alles voor het comfort in de woning. Onze monteurs worden opgeleid in ons eigen opleidingsbedrijf: de Bonarius Academy. Ze zijn netjes, vriendelijk en adviseren graag over veiligheid en energiebesparing. Want bij Bonarius regelen we de dingen strak, van de planning tot de communicatie.

Service, Onderhoud & Beheer

Een resultaat waar u jaren
mee vooruit kunt

Traditioneel correctief onderhoud? Dat is verleden tijd. Ons grootschalig onderhoud is pro-actief en preventief. Met slimme beheersystemen zoals Bonarius op afstand houden we ketels op afstand in optimale conditie. Onderhoud wordt pas uitgevoerd als de ketel zélf aangeeft dat dat nodig is. Zo maken we onderhoud beter planbaar, verlagen we de bezoekgraad en de kans op storingen. Wel zo’n fijn gevoel!

Totaalconcepten

Comfort gaat verder
dan verwarmen.

Een gezond binnenklimaat, een fijne woning en een lage energierekening horen daar net zo goed bij. Daarom hebben onze vakmensen ook kennis van ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica. En adviseren we over duurzame oplossingen en energiezuinige maatregelen. We ontwikkelen innovatieve, integrale oplossingen op basis van de  verwachtingen van jullie pand en de ontwikkelingen in de markt.

Onze succesvolle aanpak leidt tot een hoge klanttevredenheid.

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00