Skip to main content

Tevreden bewoners?
Laat dat maar
aan ons over.

Uw bewoners willen geen cv-ketel

Ze willen een comfortabele, gezonde,
veilige en duurzame woning

En u wilt dat wij dat super strak en goed regelen. Met innovatieve oplossingen voor uw complexen, en volledig inzicht in proces en resultaat. Daar gaan we voor.

Bonarius heeft een geheel eigen aanpak en zet in op performance, kwaliteit en service. Vernieuwing zoeken we in intelligente oplossingen voor beheer en onderhoud, maar ook in andere vormen van samenwerking. Onze monteurs leiden we zelf op, als installateurs én als dienstverleners. Want de lat leggen we hoog. Zo helpen we u met het verduurzamen van uw woningbezit, integraal en strategisch onderhoud en tevreden bewoners.

18-jarig contract met Rochdale

Bonarius Op Afstand

Bonarius Academy

Preventief onderhoud en ketelvervanging

Onze succesvolle zwerm-aanpak is uniek in Nederland

Dagelijks gaan vier teams met monteurs, technisch specialisten, een kwaliteitscontroleur en een bus vol onderdelen op pad in diverse wijken. De drie onderhoudsteams bestaan uit 70 monteurs, zij voeren grootschalig preventief ketelonderhoud uit in zo’n 300 woningen per dag. Het montageteam telt 15 monteurs die in een dag de cv-ketels en rookgasafvoeren vervangen van 20 woningen. Met deze efficiënte aanpak zijn de juiste expertise en materiaal altijd voorradig, kunnen kleine reparaties meteen worden uitgevoerd en wordt al het werk direct door een kwaliteitsinspecteur nagekeken. Complexen kunnen supersnel worden aangepakt, met maximale voordelen voor onze opdrachtgevers en minimale overlast voor de bewoners!

Play Video

Bekijk de video

Facts & figures

Ons Callcenter is 24/7 bereikbaar: 13 uur per dag met eigen medewerkers

80% van de telefoontjes binnen 30 seconden beantwoord

270.000

individuele installaties

600

collectieve installaties

330

medewerkers

Deze corporaties hebben nu tevreden bewoners

Certificaten

Advies & Engineering

Uw vraag en onze expertise
resulteren in een slimme oplossing

En bij voorkeur tot een integrale, innovatieve aanpak, want ook op dat vlak heeft Bonarius volop vernieuwende ideeën. Of het nu gaat om beheerconcepten, verdienmodellen of verduurzaming, er is veel winst te behalen in het optimaliseren van de processen.

Montage & Installatie

Voeg daar vakmanschap aan toe
voor een naadloze installatie

Van alle cv- én klimaatsystemen: alles voor het comfort in de woning. Onze monteurs worden opgeleid in ons eigen opleidingsbedrijf: de Bonarius Academy. Ze zijn netjes, vriendelijk en adviseren graag over veiligheid en energiebesparing. Want bij Bonarius regelen we de dingen strak, van de planning tot de communicatie met uw bewoners.

Service, Onderhoud & Beheer

Een resultaat waar u jaren
mee vooruit kunt

Traditioneel correctief onderhoud? Dat is verleden tijd. Ons grootschalig onderhoud is pro-actief en preventief. Met onze vernieuwende Zwerm-aanpak kunnen we met één team tot wel 300 woningen per dag bezoeken. Het geeft ons bovendien de mogelijkheid andere disciplines in één moeite mee te nemen: een APK-check voor de hele woning.

Totaalconcepten

Comfort gaat verder
dan verwarmen.

Een gezond binnenklimaat, een fijne woning en een lage energierekening horen daar net zo goed bij. Daarom hebben onze vakmensen ook kennis van ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica. En adviseren we over duurzame oplossingen en energiezuinige maatregelen.

We ontwikkelen innovatieve, integrale oplossingen op basis van de  verwachtingen van uw installatiepark en de ontwikkelingen in de markt. Kennis en inzicht zijn voor ons leidend: technische managementrapportages, klanttevredenheidsonderzoeken en data-analyse vormen de basis van resultaatgericht samenwerken.

Meer over Bonarius in de praktijk? Bekijk alle cases
Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00