Skip to main content

Bonarius op afstand

Uniek systeem voor
bewaking op afstand

U bent gewend dat wij één keer per jaar bij u langs komen voor onderhoud aan uw cv-toestel. Dat gaat veranderen, want nieuwe toestellen hebben steeds minder onderhoud nodig.

En de allernieuwste toestellen zijn zelfs voorzien van slimme communicatiesoftware waardoor wij ze kunnen monitoren zonder bij u langs te hoeven komen. Met dit unieke systeem kunnen we uw toestel namelijk op afstand bewaken. We kunnen zien wat de staat van onderhoud van uw toestel is, wat de energieprestatie is én of het toestel veilig werkt.

Moderne ketels zijn minder vervuild, omdat de lucht die nodig is voor de verbranding van buitenaf wordt aangezogen. We hoeven de ketels dus niet meer elk jaar voor de zekerheid te inspecteren en schoon te maken. Sterker nog: we hoeven alleen langs te komen wanneer we wéten dat er een onderdeel aan vervanging toe is. Vergelijk het met uw garage. Daar weten de monteurs ook precies bij welke kilometerstand welk onderdeel moet worden vervangen. Het onderhoud is dus preventief.

Arjen BinkhorstProjecten

Altijd op de hoogte

Meer gemak, minder gedoe

Zo houden we uw toestel van een afstandje in optimale conditie en hoeven we niet onnodig vaak bij u langs te komen. Onderhoud wordt pas uitgevoerd als het toestel zélf aangeeft dat dit nodig is. Ook handig: als de monteur komt weet hij al precies wat er aan de hand is.

Gegevensuitwisseling

Privacy goed geregeld

Om het uitlezen van de gegevens van uw toestel mogelijk te maken, komt er zonder dat u het merkt een verbinding tot stand met uw toestel. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken. Bonarius gebruikt de technische gegevens alleen om snel te kunnen reageren op mogelijke storingen en voor het opstellen van een onderhoudsplan. Dat is allemaal vastgelegd in het privacyreglement.

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00