Skip to main content

Storingsbezoek

Onze monteurs begrijpen
hoe vervelend het is om
in de kou te zitten

Ze doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen! Om de storing zo snel mogelijk te kunnen oplossen, hebben we een compleet beeld nodig van de klacht.

De front-office vraagt u daarom om zoveel mogelijk informatie: storingscodes, een beschrijving en eventueel foto’s. Onze storingsmonteur kan dan meteen met de juiste spullen op pad. Zorgt u dat u thuis bent als hij komt en zorg dat de ruimte rond het toestel vrij is. Dan kan hij meteen aan de slag!

Een afspraak met de storingsmonteur

Hoe gaat het in zijn werk?

Als de monteur bij u aanbelt, is hij zo goed mogelijk voorbereid. Hij weet welk toestel u heeft en wat de klacht is. Natuurlijk moet hij de oorzaak nog opsporen. U kunt de monteur helpen met het geven van een duidelijk beeld. Is de oorzaak gevonden, dan zal hij deze meteen gaan verhelpen. Hoe lang dat in beslag neemt, hangt af van het probleem. Mogelijk moet er een onderdeel gerepareerd of zelfs vervangen worden. De monteur probeert deze wel meteen uit te voeren, zodat er geen nieuwe afspraak gemaakt hoeft te worden.

Als hij klaar is, test de monteur samen met u of alles weer werkt. Hij zal u tot slot vragen een handtekening te zetten op de iPad.

Klanttevredenheid

Hebben we u goed geholpen?

Bij Bonarius doen we er alles aan om uw storing zo snel mogelijk te verhelpen. Onze monteurs begrijpen hoe vervelend het is om in de kou te zitten of geen warm water te hebben. Klanttevredenheid vinden wij belangrijk. De monteur vraagt u daarom ook om een beoordeling te geven. Wij zijn daar blij mee, want het helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren! Heeft u klachten of complimenten? Dan kunt u die natuurlijk ook altijd doorgeven aan onze front-office.

Bent u huurder van een woningcorporatie?

En heeft u een toestel van Bonarius? Dan zorgen we samen voor het onderhoud daarvan. Gelukkig kunt u een storing vaak eenvoudig zelf verhelpen. Komt u er niet uit, dan mag u ons natuurlijk altijd bellen!

Kijk hier hoe u een storing zelf kunt oplossen

Bent u particulier?

Ook dan zorgen wij graag voor uw cv-toestel. Wij onderhouden álle merken en u bent verzekerd van snelle hulp bij een storing. Het onderhoudscontract kunt u op elk moment laten ingaan.

Lees hier alles over onze onderhoudscontracten

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00