Skip to main content

Tevreden huurders?
Laat dat maar
aan ons over.

Inzicht leidt tot kostenbeheersing

Zo ingewikkeld is dat niet

Bij Bonarius stellen we de goeie vragen, zodat we de juiste afwegingen kunnen maken. En een strak plan voor optimaal onderhoud en beheer.

Want als vastgoedbeheerder wilt u onderhoud zo efficiënt mogelijk organiseren en laten uitvoeren. Bonarius heeft daarvoor een geheel eigen aanpak. Dat begint met duidelijkheid. Over de staat van het onderhoud en eventuele veiligheidsrisico’s. Met intelligente techniek en vernieuwende  oplossingen zetten we vervolgens in op performance, kostenbeheersing en service. Dat betekent slimme oplossingen en volledig inzicht in proces en resultaat. En natuurlijk een comfortabele, gezonde, duurzame en vooral veilige woning voor huurders.

Benieuwd naar meer? Bekijk alle cases

Advies & Engineering

Uw vraag en onze expertise
resulteren in een slimme oplossing

En bij voorkeur tot een integrale, innovatieve aanpak, want op dat vlak heeft Bonarius volop vernieuwende ideeën. Of het nu gaat om beheerconcepten, verdienmodellen of verduurzaming, er is veel winst te behalen in het optimaliseren van de processen.

Montage & Installatie

Voeg daar vakmanschap aan toe
voor een naadloze installatie

Van alle cv- én klimaatsystemen: alles voor het comfort in de woning. Onze monteurs worden opgeleid in ons eigen opleidingsbedrijf: de Bonarius Academy. Ze zijn netjes, vriendelijk en adviseren graag over veiligheid en energiebesparing. Want bij Bonarius regelen we de dingen strak, van de planning tot de communicatie.

Service, Onderhoud & Beheer

Een resultaat waar u jaren
mee vooruit kunt

Traditioneel correctief onderhoud? Dat is verleden tijd. Ons grootschalig onderhoud is pro-actief en preventief. Met onze vernieuwende Zwerm-aanpak kunnen we met één team tot wel 300 woningen per dag bezoeken. Het geeft ons bovendien de mogelijkheid andere disciplines in één moeite mee te nemen: een APK-check voor de hele woning.

Inzicht dankzij slim beheersysteem

Met slimme beheersystemen zoals Bonarius op Afstand houden we ketels op afstand in optimale conditie. Onderhoud wordt pas uitgevoerd als de ketel zélf aangeeft dat dat nodig is. Zo maken we onderhoud beter planbaar, verlagen we de bezoekgraad en de storingspercentages. Fijner voor de huurders, inzichtelijker én efficiënter voor u en uw opdrachtgevers.

Totaalconcepten

Comfort gaat verder
dan verwarmen

Comfort gaat verder dan verwarmen. Een gezond binnenklimaat, een fijne woning en een lage energierekening horen daar net zo goed bij. Daarom hebben onze vakmensen ook kennis van ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica. En adviseren we over duurzame oplossingen en energiezuinige maatregelen. We ontwikkelen innovatieve, integrale oplossingen op basis van de  verwachtingen van de complexen die julle beheren en de ontwikkelingen in de markt.

Onze succesvolle aanpak leidt tot een hoge klanttevredenheid. Verder praten?

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00