Skip to main content

De zwerm-aanpak

Onze zwerm-aanpak
is uniek in Nederland

Sinds 2013 werken de onderhoudsmonteurs van Bonarius met zo’n 30 personen tegelijk in de wijk. Deze groep wordt noemen wij ‘de zwerm’.

Onze onderhoudsteams

Deze onderhoudsteams bestaan uit monteurs die onderhoud plegen, speciale monteurs die direct kleine reparaties verrichten en kwaliteitscontroleurs die steekproefsgewijs controleren of het werk goed is uitgevoerd. Ook rijdt er altijd een kleine vrachtauto mee, voorzien van materialen en een toiletunit. Met deze werkwijze hoeven we u als huurder minder lastig te vallen voor het onderhoud aan uw cv-installatie of het vervangen van onderdelen.

Onze zwerm-aanpak in actie

30 vakmensen, één wijk
én een bus met onderdelen

Play Video

Bekijk de video

Ons montageteam

Dit speciale montageteam bestaat uit 15 monteurs die cv-toestellen en rookgasafvoeren vervangen. Ze werken per complex en doen zo’n 20 woningen op één dag. Er rijdt een vrachtauto mee met materialen en een keetwagen. Ook zijn er altijd een technisch specialist en een kwaliteitscontroleur bij het team, zodat kleine aanpassingen direct kunnen worden uitgevoerd en uw nieuwe toestel meteen kan worden gecontroleerd. Het is een efficiënte operatie met als doel de overlast voor u als huurder zo minimaal mogelijk te maken.

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00