Skip to main content

Particulier

Welkom bij Bonarius

Bonarius verzorgt de aanleg en het onderhoud van ruim 250.000 cv-installaties in de westelijke randstad en midden Nederland. Dat doen we al 70 jaar, voor woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders, maar ook voor u als particulier.

Wat kunnen we voor u doen?
U kunt bij ons terecht voor een nieuwe cv-ketel of een geheel nieuwe centrale verwarmingsinstallatie, maar ook voor reparaties en voor onderhoud aan uw huidige ketel. Met een Servicecontract zorgen wij goed voor uw ketel en heeft u altijd een lekker warme woning. Een goed onderhouden ketel gaat bovendien langer mee en is veiliger en zuiniger in gebruik.

Wij nemen op dit moment geen nieuwe particuliere klanten aan.

Kies voor zekerheid

Servicecontract
afsluiten

Een nieuwe ketel – daar
denkt u liever niet aan

De verwarming lekker open draaien en een warme douche nemen. We staan er niet vaak bij stil, maar hoe fijn is dat. De ketel is het hart van uw cv-installatie en zorgt voor die comfortabele woning en dat warme water. Op uw ketel moet u dus kunnen vertrouwen. Een goed onderhouden ketel gaat lang mee, maar hoe ouder de ketel hoe groter de kans op storingen en dure reparaties. Vanaf het 12e levensjaar beginnen de onderhoudskosten op te lopen. Dan is het tijd om te gaan denken aan vervanging. Een nieuwe ketel is natuurlijk een hele aanschaf, maar gelukkig zijn de ketels van tegenwoordig veel zuiniger in gebruik. Dat maakt de investering een beetje goed. En ziet u op tegen het gedoe? Niet nodig! Bij Bonarius maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

Het kiezen van
de juiste ketel

Het is belangrijk om een ketel te kiezen die past bij uw huis en bij uw gezin. Bij Bonarius maken we het niet zo ingewikkeld. Alle ketels die wij aanbieden zijn kwalitatieve combiketels of hoge rendement ketels van de A-merken in de markt. Het zijn stuk voor stuk goed presterende energiezuinige ketels met een grote capaciteit en een lange levensduur. En ze worden vanzelfsprekend vakkundig en veilig geïnstalleerd door onze vakmensen.

We geven u graag een persoonlijk advies. Bel of mail ons voor een offerte op maat. Ook voor het vervangen of aanleggen van een geheel nieuwe cv-installatie helpen wij u graag.

Wilt u graag persoonlijk advies voor een nieuwe ketel? Neem contact op

Een veilige installatie door
vakkundige monteurs

De monteurs van Bonarius vervangen niet alleen uw ketel, ze sluiten deze ook aan en vervangen de kranen en leidingen indien nodig. Ze controleren bovendien de rookgasafvoer en de gasleidingen. Dat is belangrijk met het oog op ongezonde rookgassen, gaslekkages en koolmonoxide. Natuurlijk demonteren we de oude cv-ketel voor u en voeren we deze af. En regelen we de nieuwe ketel helemaal voor u in. Het vervangen van uw ketel kan in één dag. Zodat u snel kunt genieten van optimaal comfort.

Spoedgeval?
We komen eraan!

Het gebeurt en we weten uit ervaring: het komt nooit op een geschikt moment. U zit in de kou, er is geen warm water en de ketel moet gerepareerd of zelfs vervangen worden. Dan heeft u geen tijd om uitgebreid te shoppen en moet er een oplossing komen. Gelukkig kunt u Bonarius altijd bellen. En vertrouwen op een goed advies en snelle actie.

Een Servicecontract
van Bonarius

Een Bonarius servicecontract is er voor cv-ketels van alle merken. Wij komen dan jaarlijks bij u langs voor onderhoud en bij storingen mag u ons 24/7 bellen. Als aanvulling daarop kunnen wij ook het onderhoud verzorgen aan uw Mechanische Ventilatiesysteem of aan uw WarmteTerugWin-installatie. We hebben twee onderhoudscontracten: een BASIS Service Contract en een TOP Service Contract. Check welke het beste bij u past en sluit het meteen af!

Wij nemen op dit moment geen nieuwe particuliere klanten aan.

Het BASIS Service Contract

Voordelig en goed geregeld

Het BASIS-Service Contract is er voor cv-ketels van alle merken en kunnen wij direct voor u in laten gaan. Wij komen dan voortaan jaarlijks bij u langs voor een onderhoudsbeurt. Ook heeft u recht op pechhulp: bij een storing kunt u ons 24/7 bellen en u betaalt geen voorrijkosten. U betaalt alleen het arbeidsloon en eventuele materialen of onderdelen die nodig zijn om de storing te verhelpen. Afspraken maakt u gemakkelijk online. Zo kunt u altijd zelf kiezen wanneer onze monteur bij u langs komt.

Een Bonarius BASIS Service Contract kost € 74,00 (inclusief btw) per jaar. Lees het volledige contract (voorbeeld) of sluit het meteen af.

BASIS Contract direct afsluiten

Uitbreidingsopties:
Servicebeurt Mechanische Ventilatie:
€ 55,00 per jaar.

Servicebeurt Warmte terugwin installatie:
€ 93,00 per jaar.

Het TOP Service Contract:

Optimale service voor uw ketel

Het TOP-Service contract is een all-inclusive contract voor cv-ketels van de merken: Remeha, Intergas, Nefit, AWB en ATAG. Dit contract biedt volledige vergoeding van alle kosten voor service en onderhoud en is uniek in Nederland. Wij komen jaarlijks bij u langs voor een onderhoudsbeurt en bij storingen kunt u ons 24/7 bellen. Niet alleen de voorrijkosten zijn inbegrepen, maar ook het arbeidsloon en de materialen of onderdelen die nodig zijn om de storing te verhelpen.

Is uw ketel ouder dan 12 jaar, dan kunt u geen TOP-Service contract meer afsluiten. U kunt wel altijd gebruik maken van ons BASIS Service Contract. Een TOP-Service Contract wordt na het 12e levensjaar van de cv-ketel automatisch omgezet naar een BASIS-Service Contract.

Een Bonarius TOP Service Contract kost € 197,00 (inclusief btw) per jaar of € 17,00 per maand. De eenmalige kosten voor het uitvoeren van een ketelcheck zijn € 79,50. Als de ketel goedgekeurd wordt, komen deze kosten te vervallen!

Lees het volledige contract (voorbeeld) of sluit het meteen af.

TOP Contract direct afsluiten

Uitbreidingsopties:
Servicebeurt Mechanische Ventilatie:
€ 55,00 per jaar.

Servicebeurt Warmte terugwin installatie:
€ 93,00 per jaar.

Slim beheer met
Bonarius op Afstand

Heeft u een nieuwe ketel? Dan beheren wij deze waarschijnlijk op afstand. Nieuwe ketels zijn namelijk voorzien van slimme communicatiesoftware, waarmee wij de staat van uw ketel dagelijks kunnen aflezen. Dit noemen wij Bonarius op Afstand. Bij mogelijke problemen geeft het systeem meteen een seintje. Storingen zien we dus vaak al voordat u er last van heeft. We nemen dan contact met u op om de storing te verhelpen. En als het nodig is, maken we een afspraak voor een servicebezoek.

De beste vakmannen en
-vrouwen in Nederland

Onze monteurs zijn de beste van Nederland. We hebben installateurs die cv-installaties aanleggen, onderhoudsmonteurs die ervoor zorgen dat uw cv-installatie veilig en optimaal werkt en servicemonteurs die in actie komen bij storingen. Stuk voor stuk echte vakmannen én vakvrouwen, met een passie voor techniek en kwaliteit. Ze weten hoe belangrijk het is dat problemen voorkomen óf snel verholpen worden en dat uw woning altijd lekker warm is. We vinden het ook belangrijk dat onze monteurs vriendelijk en netjes zijn. Daar besteden we veel aandacht aan.

Afspraak bevestigen Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00