Skip to main content

Veilige, duurzame en
efficiënte installaties
voor het onderwijs

Een comfortabel en gezond binnenklimaat

Dat leidt tot betere prestaties

Installaties moeten het niet alleen gewoon doen, ze moeten ons leven aangenamer maken. Door te zorgen voor een prettige temperatuur en schone lucht in de klassen.

Bonarius heeft veel ervaring met de aanleg en het beheer van cv-installaties op scholen. We weten dat veiligheid, duurzaamheid en natuurlijk de energiekosten belangrijke issues zijn. We adviseren graag over een integrale aanpak. Onderhoud moet goed geregeld zijn, zodat u daar niet over na hoeft te denken. Dat geldt voor álle installaties. Wij nemen het volledig technisch beheer graag van u over. Van een wekelijks rondje tot groot onderhoud in de vakanties. Natuurlijk staan we 24/7 standby om storingen op te lossen. Als het om dienstverlening gaat, leggen we de lat hoog!

Benieuwd naar meer? Bekijk alle cases

Advies & Engineering

Uw vraag en onze expertise
resulteren in een slimme oplossing

En bij voorkeur tot een integrale, innovatieve aanpak, want op dat vlak heeft Bonarius volop vernieuwende ideeën. Of het nu gaat om beheerconcepten, verdienmodellen of verduurzaming, er is veel winst te behalen in het optimaliseren van de processen.

Montage & Installatie

Voeg daar vakmanschap aan toe
voor een naadloze installatie

Van alle cv- én klimaatsystemen. Onze monteurs worden opgeleid in ons eigen opleidingsbedrijf: de Bonarius Academy. Ze zijn netjes, vriendelijk en alert. Want bij Bonarius regelen we de dingen strak, van de planning tot de communicatie.

Service, Onderhoud & Beheer

Een resultaat waar u jaren
mee vooruit kunt

Traditioneel correctief onderhoud? Dat is verleden tijd. Ons onderhoud is pro-actief en preventief. Dat geldt zowel voor het grootschalig onderhoud als het dagelijkse onderhoud. Ook bieden we de mogelijkheid andere disciplines in één moeite mee te nemen en u volledig te ontzorgen.

Inzicht dankzij slim beheersysteem

Met slimme beheersystemen zoals Bonarius op Afstand houden we installaties op afstand in optimale conditie. Zo maken we onderhoud beter planbaar en verlagen we storingspercentages. Bovendien kunnen we de prestaties van uw installaties haarfijn in kaart brengen en het strategisch onderhoud daarop afstemmen. Dat is inzichtelijk én efficiënt voor u als opdrachtgever.

Totaalconcepten

Comfort gaat zoveel
verder dan verwarmen

Een gezond binnenklimaat en lagere energiekosten horen daar net zo goed bij. Daarom hebben onze vakmensen ook kennis van ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica. En adviseren we over duurzame oplossingen en energiezuinige maatregelen. We ontwikkelen innovatieve, integrale oplossingen op basis van de verwachtingen van jullie vastgoed en de ontwikkelingen in de markt.

Onze succesvolle aanpak leidt tot een hoge klanttevredenheid. Verder praten?

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00