Het onderhoudsbezoek

Wanneer komen wij
bij u langs?

U ontvangt altijd ruim op tijd een kaart in de brievenbus waarmee wij aankondigen wanneer wij het onderhoud bij u komen uitvoeren. Op de kaart staan de datum en de tijd waarop de monteurs zijn ingeroosterd.

Als de datum of het tijdstip niet schikt, kunt u de afspraak in overleg met ons front-office aanpassen. Bent u onverwacht niet thuis? Dan probeert de monteur het later nog eens. Het onderhoudsteam is immers de hele dag in uw wijk aan het werk. U mag ook altijd even langslopen bij de Bonarius-keet om te laten weten dat u er weer bent. Lukt het niet, dan laten we een kaartje achter om een nieuwe afspraak te maken.

Veiligheid boven alles!

Nog steeds overlijden jaarlijks mensen aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is vaak een slecht onderhouden geiser, boiler of cv-ketel, in combinatie met een gebrek aan ventilatie. Bonarius neemt het onderhoud aan uw cv-installatie heel serieus. Het is belangrijk dat u dat ook doet. Zorg daarom dat u thuis bent als wij langskomen, zodat wij het onderhoud aan uw ketel kunnen uitvoeren.

Een goed onderhouden ketel = een veilige ketel

Zorg dat u thuis bent als wij langskomen!

Goed voorbereid op pad

Hoe gaat het onderhoudsbezoek
in zijn werk?

Als de monteur bij u aanbelt, is hij goed voorbereid. Hij weet welke ketel u heeft, wat er moet gebeuren en heeft de juiste spullen bij zich. Hij kan zich ook legitimeren als u dat prettig vindt. Het verzorgen van het onderhoud duurt ongeveer een half uurtje. Eventuele reparaties nemen wat langer in beslag. De monteur probeert deze wel meteen uit te voeren, zodat er geen nieuwe afspraak gemaakt hoeft te worden.

Als hij klaar is, laat de monteur zien welke werkzaamheden hij heeft uitgevoerd en of hij bijzonderheden is tegengekomen. Hij zal u tot slot vragen een handtekening te zetten op de iPad.

Bonarius gaat voor kwaliteit

Uw beoordeling is
belangrijk voor ons!

Bij het invullen van de opdrachtbon op de iPad zal de monteur u ook vragen om zijn werk te beoordelen. Wij zijn blij met uw beoordeling. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Het helpt om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren! Heeft u klachten of complimenten? Dan kunt u die natuurlijk ook altijd doorgeven aan onze front-office.

Bent u huurder van een woningcorporatie?

En heeft u een ketel van Bonarius? Dan zorgen we samen voor het onderhoud daarvan. Gelukkig kunt u een storing vaak eenvoudig zelf verhelpen. Komt u er niet uit, dan mag u ons natuurlijk altijd bellen!

Kijk hier hoe u een storing zelf kunt oplossen

Bent u particulier?

Ook dan zorgen wij graag voor uw cv-ketel. Wij onderhouden álle merken en u bent verzekerd van snelle hulp bij een storing. onderhoudscontract kunt u op elk moment laten ingaan.

Lees hier alles over onze onderhoudscontracten

Afspraak bevestigen Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00