Skip to main content

Het onderhoudsbezoek

Wanneer komen wij bij u langs?

U ontvangt altijd ruim op tijd per post of per e-mail een bericht waarin wij aankondigen wanneer wij het onderhoud bij u komen uitvoeren. In het bericht staan de datum en de tijd waarop de monteurs zijn ingeroosterd.

Wij vragen u de datum en het tijdstip van het onderhoudsbezoek in uw agenda te noteren en te zorgen dat u thuis bent als onze monteur komt. Kunt u op het genoemde tijdstip echt niet thuis zijn, dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met ons onderhoudsteam via telefoon 088-1151300. Het onderhoudsteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

..+

..

Veiligheid boven alles!

Nog steeds overlijden jaarlijks mensen aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is vaak een slecht onderhouden geiser, boiler of cv-ketel, in combinatie met een gebrek aan ventilatie. Bonarius neemt het onderhoud aan uw cv-installatie heel serieus. Het is belangrijk dat u dat ook doet. Zorg daarom dat u thuis bent als wij langskomen, zodat wij het onderhoud aan uw ketel kunnen uitvoeren.

Een goed onderhouden ketel = een veilige ketel

Zorg dat u thuis bent als wij langskomen!

Goed voorbereid op pad

Hoe gaat het onderhoudsbezoek
in zijn werk?

Als de monteur bij u aanbelt, is hij goed voorbereid. Hij weet welk toestel u heeft, wat er moet gebeuren en heeft de juiste spullen bij zich. Hij kan zich ook legitimeren als u dat prettig vindt. Het verzorgen van het onderhoud duurt ongeveer een half uurtje. Eventuele reparaties nemen wat langer in beslag. De monteur probeert deze wel meteen uit te voeren, zodat er geen nieuwe afspraak gemaakt hoeft te worden.

Als hij klaar is, laat de monteur zien welke werkzaamheden hij heeft uitgevoerd en of hij bijzonderheden is tegengekomen. Hij zal u tot slot vragen een handtekening te zetten op de iPad. Ook vraagt hij om uw e-mailadres zodat wij u een bezoeksrapportage kunnen toesturen. Wij gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor communicatie over uw installatie en uw gegevens worden bij ons uiteraard veilig opgeslagen.

Bonarius gaat voor kwaliteit

Uw beoordeling is
belangrijk voor ons!

Bij het invullen van de opdrachtbon op de iPad zal de monteur u ook vragen om zijn werk te beoordelen. Wij zijn blij met uw beoordeling. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Het helpt om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren! Heeft u klachten of complimenten? Dan kunt u die natuurlijk ook altijd doorgeven aan ons Front Office.

Bent u huurder van een woningcorporatie?

En heeft u een toestel van Bonarius? Dan zorgen we samen voor het onderhoud daarvan. Gelukkig kunt u een storing vaak eenvoudig zelf verhelpen. Komt u er niet uit, dan mag u ons natuurlijk altijd bellen!

Kijk hier hoe u een storing zelf kunt oplossen

Bent u particulier?

Ook dan zorgen wij graag voor uw cv-toestel. Wij onderhouden álle merken en u bent verzekerd van snelle hulp bij een storing. Een onderhoudscontract kunt u op elk moment laten ingaan.

Lees hier alles over onze onderhoudscontracten

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00