Skip to main content

Samen Sleutelen

De Sleutels wil graag onderhoudsklussen in hun woningen uitvoeren. Wat is dan mooier om mee te liften op de succesformule van de zwerm die het preventief onderhoud aan de installaties komt doen! En misschien wel net zo mooi, om de Bonarius medewerkers van de Randstad zwerm en de medewerker van de Sleutels effectief te zien samenwerken.

Om kleine bouwkundige werkzaamheden op te pakken heeft de Sleutels besloten om enkele vakmannen met de Bonarius zwerm mee te laten lopen, zodat kleine gebreken in de woningen doeltreffend kunnen worden verholpen. Hoe gaat dit in zijn werk? Bij het naar binnen treden van een woning vraagt de onderhoudsmedewerker van Bonarius direct of er behoefte is aan iemand die eventuele onderhoudsklussen kan uitvoeren. Als de bewoner een klus heeft, gaat de vakman van de Sleutels onmiddellijk aan de slag. Hier kan gedacht worden aan een inspectie en/of reparatie van een sanitaire voorziening, een deur- en/of kozijnreparatie, het vervangen van een defecte lamp of het uitvoeren van een kleine reparatie. Is een directe oplossing niet mogelijk? Dan wordt een vervolgbezoek ingepland. Op deze wijze hoopt de Sleutels de klanttevredenheid van de bewoners positief te beïnvloeden en het woningbezit op niveau te houden. Ook hopen zij zo meer zichtbaarheid in de wijk te tonen.  

Resultaat van deze pilot: een flink aantal direct uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en een paar ingeplande vervolgafspraken!

Benieuwd naar hoe wij eerder al onze zwerm succesvol hebben uitgebreid en voor een vergelijkbare aanpak gekozen? Via onderstaande link is terug te lezen hoe we dit destijds met Bouwinvest hebben aangepakt.

https://www.bonarius.com/portfolio/bonarius-bouwinvest-mvgm/

 

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00