Skip to main content

Bonarius Academy op stoom

De Bonarius Academy is nog niet zo oud, maar wel al een heel groot succes! In de Academy geven we praktijkopleidingen, maar zeker net zo belangrijk zijn de (MBO 2, 3 en 4) theorievakopleidingen in samenwerking met het ROC van Amsterdam. Zowel de theorieopleiding ‘Service & Onderhoud’ als de praktijkopleiding ‘Installatiemonteur’ worden in Zwanenburg gegeven in onze Academy.

Hybride Vakdocent
Er is op het VMBO en het MBO een tekort aan technische docenten. De lerarenopleiding heeft onvoldoende aanwas om dit tekort nu op te lossen. Het is dus nodig om op een andere manier te kijken en als sector en bedrijven te investeren in goede docenten met actuele kennis en vaardigheden.
De VTi partners (www.vtiamsterdam.nl) ontwikkelden daarom, in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, de leergang ‘Hybride Vakdocent’; medewerkers uit bedrijven die geschoold worden in pedagogische en didactische vaardigheden.

Van kantoor naar de klas
Bonarius is heel trots te kunnen melden dat onze eigen opleidingscoördinator Arjen Binkhorst geslaagd is voor de opleiding tot Hybride Vakdocent. Hij geeft inmiddels les in onze Academy. Groot voordeel van deze constructie is dat Arjen als geen ander zaken als techniek, Bonarius kwaliteit en ervaring met goed onderwijs kan laten samenkomen.
Bonarius Academy zorgt voor onze toekomstige toppers. We wensen Arjen veel plezier bij het geven van de lessen aan de aanstormende monteurs!

 

Voor meer informatie over de VTi leergang ‘Hybride Vakdocent’, klik hier.

 

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00