Skip to main content

Unieke opleidingswoning

Ken je dat? Loop je een bedrijfspand binnen, staat er een volledige woning! Goed, we kunnen ons voorstellen dat je dat gevoel niet kent.

Eerder deze maand mochten we al met trots de opening van onze Bonarius Academy presenteren. De opleiding “Monteurs: Service & Onderhoud” wordt, in samenwerking met ROC Amsterdam, in ons spiksplinternieuwe lokaal gegeven.

Toch bleek de opleidingsbehoefte niet alleen aan de kant van de service te liggen (storingen en onderhoud), maar ook aan de montagekant (aanleggen van cv-installaties). Hoewel Bonarius al in het bezit was van een uitstekende opleidingsruimte, vraagt een montageopleiding net wat meer. En wat doe je dan? Buiten de geijkte kaders denken!

In een korte periode heeft Bonarius een complete woning gebouwd in een, tot dan toe, minimaal gebruikt bedrijfspand bij ons kantoor te Zwanenburg. De woning is een kopie van een ‘standaard’ 70m2 grote Amsterdamse driekamerwoning.

In deze woning wordt geleerd hoe cv-installaties en leidingen geïnstalleerd moeten worden (en op verschillende plekken zoals boven het aanrecht, in de balkonkast of in de kruipruimte). Ook leren de aanstormende monteurs hoe het aansluiten en monteren van een radiator in zijn werk gaat. Het mooie is dat zij ook direct het werk van onze ervaren monteurs kunnen bekijken en vergelijken; de Bonariuscollega’s spelen een belangrijke rol in het verstrekken van informatie en het enthousiasmeren van de monteurs in opleiding.

Ken of ben jij iemand die ook interesse heeft in een opleidingstraject als montagemonteur, of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen bij deze nagebootste woning, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via werkenbij@bonarius.com

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00