Skip to main content

Robin de Haan is per 1 juni 2023 aangesteld als Chief Technology Officer (CTO) van Bonarius. 

Robin de Haan begon zijn carrière op 1 juni 2000 als technisch tekenaar bij Bonarius. Hij groeide door naar de functie van Projectmanager en was de afgelopen twee jaar werkzaam als Contractmanager. Robin heeft in zijn loopbaan bij Bonarius veel ervaring opgedaan, waarbij zijn focus met name op de grote TCO contracten en het opstellen van Meerjarenonderhoudsplannen lag.

De functie van CTO is een nieuwe positie binnen het directieteam van Bonarius. De energietransitie is in volle gang en de nieuwe technische ontwikkelingen volgen zich in recordtempo op. Met de toevoeging van een CTO wordt de technische kennis binnen het directieteam nog beter geborgd.

CEO Renzo van Heusden: “we zijn verheugd met de benoeming van Robin als onze nieuwe CTO.  Hij heeft een uitstekende staat van dienst en we zijn ervan overtuigd dat Robin met zijn technische kennis en ondernemende persoonlijkheid een goede aanvulling is voor het directieteam van Bonarius. We feliciteren Robin van harte met deze welverdiende promotie en wensen hem veel succes en plezier toe in zijn nieuwe functie.”

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00