Skip to main content

Flitsbezoek Mitros aan onze onderhoudszwerm

Woensdag 25 oktober kreeg onze onderhoudszwerm een onverwacht, maar leuk bezoek; Dirk van den Akker en Ron Sierink van onze opdrachtgever Mitros besloten een kijkje te nemen.

Graag wilden de heren eens zien hoe het er écht aan toe gaat bij de Zwerm. Het theoretische concept kennen zij maar al te goed, maar tijdens het bezoek konden ze bekijken hoe de praktijk eruit ziet. Zo namen zij een kijkje in de materiaalwagen en de keet. Ook konden ze aanschouwen hoe goed het onderhoudsteam op elkaar is ingespeeld.

Onder het genot van een bakje koffie in de keet werden er een aantal belangrijke onderwerpen besproken, zoals de MV-installaties, plan van aanpak en de praktische kanten van de Zwerm.

Om het bezoek in stijl af te sluiten werd er ook een onaangekondigd bezoek gebracht aan een onderhoudsmonteur. De monteur was uiteraard verbaasd opeens een groepje geïnteresseerden te zien, maar hij ging rustig door met waar hij mee bezig was en onderbouwde zijn werkzaamheden keurig. De gasdichtheidbeproeving waar hij net mee bezig was, was natuurlijk erg interessant om te zien.

Met een goed gevoel werd er afscheid genomen van de heren van Mitros. Bonarius heeft tijdens het onaangekondigde bezoek op een succesvolle manier laten zien waar het voor staat!

Vind je het ook leuk om een kijkje te nemen bij de Zwerm? Laat het ons weten via info@bonarius.com

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00