Skip to main content

Feestelijk moment in Utrecht!

Op 23 januari 2020 mochten we met onze relaties het glas heffen op de samenwerking en toekomst!

Herman van Heusden keek tijdens zijn speech terug op de afgelopen 20 jaar Bonarius, waarin hij een cultuuromslag tot stand bracht, het werkgebied flink uitbreidde en groei in omzet en medewerkers wist te bewerkstelligen. Herman gaf vervolgens ‘het stokje’ over aan zijn zoon Renzo van Heusden die de lastige taak had zijn visie te geven op Bonarius in de komende 5 jaar. Een periode die in het teken staat van vernieuwing, verdere groei en ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid.

De feestelijke bijeenkomst vond plaats in onze nieuwe vestiging in Utrecht. Omdat we meer ruimte en betere bereikbaarheid wilden, verhuisden we op 6 september 2019 van onze vestiging in Soest naar het nieuwe pand aan de Otto Hahnweg 26 in Utrecht. Deze locatie ligt pal aan de A2 en biedt 300 m2 aan kantoor- en vergaderruimte en maar liefst 1.150 m2 aan magazijnoppervlakte. Dit was dus direct een mooie gelegenheid om de nieuwe vestiging officieel te openen!

We zijn verheugd en dankbaar dat zo veel van onze opdrachtgevers, leveranciers en andere zakenrelaties deze feestelijke momenten met ons wilden vieren. We kijken terug op een zeer geslaagde en mooie middag!

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00