Skip to main content

Bonarius STEK-gecertificeerd

STEK-gecertificeerde ondernemingen staan aantoonbaar voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid in de koel-, klimaat- en warmtepompsector. Eind juni heeft Bonarius de audit voor STEK met groot succes doorlopen en de certificaten zijn verstrekt voor STEK F-gassen en STEK Warmtepompinstallaties.

De STEK-certificering bevestigt dat Bonarius vakbekwaam personeel heeft, een bijdrage levert aan duurzaamheid, en dat kwaliteit, veiligheid en processen goed geborgd zijn. Dat is van groot belang voor de duurzame projecten die we doen.

STEK ondersteunt haar aangesloten ondernemingen met o.a. een nieuwsbrief met actuele informatie, voorbeelddocumenten en instructievideo’s. Zo kunnen wij onze vakkennis actueel houden. Uiteraard wordt er periodiek geauditeerd door onafhankelijke keuringsinstanties om de kwaliteit te borgen. Eindgebruikers en beheerders hebben zo de zekerheid dat hun installaties optimaal, veilig en duurzaam renderen.

Voor nu alle complimenten aan onze collega’s Willem-Jan Broekkamp en Arjen Binkhorst. Beide heren hebben samen gezorgd voor de papieren, procedures en opleidingen. Daarnaast natuurlijk de felicitaties voor de eerste reeks monteurs die het STEK-diploma hebben behaald!

De certificaten zijn hier te vinden (bij ‘kwaliteitszorgsysteem & certificeringen’).

Voor meer informatie over de STEK-certificering: www.stek.nl.

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00