Skip to main content

Bonarius opent nieuwe vestiging in Arnhem!

Eerder dit jaar kondigden we het al aan en nu is het een feit: onze nieuwe vestiging in Arnhem is open for business !

Vanwege een groeiende vraag van opdrachtgevers en een toename van projecten in Oost-Nederland, ontstond bij ons de wens om in die regio een vestiging te openen. Met de opening van ons kantoor in Arnhem, zijn we dichter bij onze klanten en kunnen wij optimale dienstverlening bieden in Oost-Nederland.

Onze nieuwe vestiging is gelegen aan de Hondiusstraat 24F op het RijnPark in Arnhem-Noord. Dit groene bedrijvenpark is vanuit alle richtingen goed te bereiken en ligt op steenworp afstand van de A12, A15 en Arnhemse binnenstad.

Het pand is uniek in Nederland omdat het gebruik maakt van de modernste duurzame installaties en daardoor een Energie ++++ status heeft. Naast de groene energievoorzieningen zoals zonnepanelen, windmolen en ijswaterwarmtepompcentrale, is ook gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen met een hoge rc-waarde.

Met het openen van deze nieuwe vestiging opereert Bonarius met ruim 300 medewerkers vanuit vier verschillende vestigingen; in de Randstad, Zuid-Holland, Midden-Nederland en Oost-Nederland.

U bent natuurlijk van harte welkom in onze nieuwe vestiging!

Bonarius Oost-Nederland
Vestiging Arnhem
Hondiusstraat 24 F
6827 DE  Arnhem
T 026-2040040
E arnhem@bonarius.com

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00