Skip to main content

Bob Heil nieuwe CCO Bonarius

Bob Heil is per 1 september 2023 in dienst getreden als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van Bonarius. 

Hij vult de positie in die vrijkwam nadat onze gewaardeerde collega-directeur Leo Engelhardt op 22 februari jl. plotseling is overleden.

Bob is een bekend gezicht in de installatiebranche en neemt ruim 30 jaar aan commerciële ervaring & expertise mee in zijn nieuwe functie. Gedurende zijn tijd bij Honeywell | Resideo heeft hij bewezen in staat te zijn om met de (nieuwe) systemen en producten al zijn relaties in de markt naar tevredenheid te bedienen.

Bob zal verantwoordelijk zijn voor de doorontwikkeling van de commerciële strategie, het relatiebeheer en het verder versterken van de positie van Bonarius in de installatiebranche.

CEO Renzo van Heusden: “we zijn blij om Bob te mogen verwelkomen in zijn nieuwe functie als CCO. Hij is een innemende persoonlijkheid en heeft een brede kijk op commerciële bedrijfsvoering. Vernieuwing, duurzaamheid en kwaliteit staan bij Bob hoog in het vaandel en dat past helemaal bij de ambities van Bonarius. We kijken met veel vertrouwen en plezier uit naar de samenwerking”.

 

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00