Skip to main content

Waarom Bonarius

Je kent Bonarius waarschijnlijk van het aanleggen en onderhouden van cv-installaties. Dat doen we inderdaad. Sterker nog, we zorgen voor het reguliere onderhoud van ruim 250.000 cv- (en ww-)toestellen in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders.

Wellicht minder bekend, maar we zetten onze kennis en vakmanschap ook in voor gerenommeerde partijen in nieuwbouw, grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten. En doen het onderhoud aan cv-installaties voor particulieren. Bonarius Bedrijven heeft veel expertise in huis op alle vlakken van de installatietechniek: verwarming, ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica. We ontwerpen, installeren en beheren technische installaties. Daarbij leveren we ook een belangrijke bijdrage aan duurzame oplossingen op het gebied van energiezuinige installaties, zoals warmtepompen en zonlichtsystemen.

Ons doel is altijd om zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Al onze 300 medewerkers dragen daaraan bij. Kwaliteit is ons handelsmerk.

We bieden kwaliteit aan onze klanten, maar beseffen ons dat we dat alleen kunnen bereiken als we ook kwaliteit aan onze mensen bieden. En dat loopt als een rode draad door het bedrijf: goede arbeidsvoorwaarden, prima opleidingsmogelijkheden en uitstekende spullen om mee te werken.

Bonarius is een familiebedrijf en dat zie je terug in de wijze hoe we met elkaar omgaan: trots op wat we doen, korte lijnen, betrokkenheid, elkaar aanspreken indien nodig, teamgeest, met elkaar de schouders eronder zetten.

Als dit jou aanspreekt, dan nodigen we je uit om onze vacatures eens goed te bekijken.

Werkgebied

Bonarius Bedrijven werkt voornamelijk in de westelijke Randstad, Midden-Nederland en Oost-Nederland. Naast ons hoofdkantoor in Zwanenburg hebben we ook een vestiging in Den Haag, Utrecht en in Arnhem .

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00