Skip to main content
Play Video

Bekijk het team in actie

Bij Bonarius staan
de monteurs op nummer 1

Bekijk de vacatures

De monteurs zijn het hart én het gezicht van onze organisatie. We groeien flink en daarom zijn we op zoek naar de beste mensen. Ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste jongens en meiden die van aanpakken houden en die bij ons het vak willen leren. Wij leggen de lat wél hoog, want alles draait bij ons om kwaliteit. Daarom bieden we een bovengemiddeld salaris, knappe spullen en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen ons team. Wat we daarvoor terugvragen: hard werken, passie voor techniek, een dienstverlenende instelling én teamspirit.

Waarom Bonarius?

De voordelen van
werken bij Bonarius

Studiemogelijkheden

Bonarius biedt vele kansen om het vak te leren of de kennis die je hebt te verbreden. Met extra scholing draag je immers bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Hecht bedrijf

Bij Bonarius sta je er niet alleen voor. Je vindt er betrokkenheid en eenheid, in de organisatie en binnen de teams. Samen uit, samen thuis!

Stevig verdienen

Bij Bonarius bieden we je een uitstekend salaris, samen met een pakket goede secundaire voorwaarden. Zoals 13 extra ADV-dagen per jaar op fulltime basis!

Bonarius voert per 1 januari 2021 een stevige salarisverhoging in op álle salarissen!

Knappe spullen

Wij houden niet van half werk, dus je krijgt bij ons het beste gereedschap én een auto van de zaak (indien van toepassing).

Van magazijnmedewerker
naar servicemonteur

Bij Bonarius herkennen we talent én
bieden we volop kansen.

Lees de verhalen van Auke, Thijmen, Mark, Jos, Sanne en Elga

“… vanaf het begin voelde ik me thuis bij Bonarius, echt op mijn gemak. Ik kreeg ruimte om mijn kwaliteiten te ontplooien.” — Elga

Bonarius Academy

Het vak leren of jezelf
verder ontwikkelen?

Wij hebben onze eigen Academy

Werken/Leren

Wil jij het vak leren? Bel ons: (020) 407 49 00

Afspraak bevestigen Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00