Skip to main content

Renzo en Herman van Heusden nodigen u van harte uit voor de viering van 20 jaar Bonarius als ‘hun familiebedrijf’. Met een hapje en een drankje kijkt Herman graag samen met u terug op deze 20 jaar én kijkt Renzo vooruit naar de komende 5 jaar. We vinden het bovendien een mooie gelegenheid om onze nieuwe vestiging in Utrecht officieel te openen.

Op donderdag 23 januari a.s. heffen we tussen 16.00 en 18.00 uur het glas op de samenwerking en de toekomst. We hopen dat u deze gelegenheid samen met ons wilt vieren.

Route, parkeren & shuttle service

Onze nieuwe vestiging bevindt zich aan de Otto Hahnweg 26, 3542 AX Utrecht. De entree bevindt zich aan de achterzijde van het pand (aan de Plutoniumweg).
Vanwege beperkte parkeergelegenheid rondom het pand vragen wij u gebruik te maken van parkeergarage The Wall aan de overzijde van de A2 en onze speciale shuttle service. Parkeren is hier de eerste 2 uur gratis en de shuttlebus brengt u in 3 minuten naar ons kantoor. U kunt na afloop op elk moment in één van de pendelbussen stappen om terug gebracht te worden naar The Wall.

Vanuit Amsterdam via de A2

  • Bij ring Utrecht afslag 7 nemen (Industriegebied de Lage Weide aanhouden)
  • Bij de stoplichten rechts, met de bocht mee en bij de volgende stoplichten links

Bij The Wall kunt u uw auto op het bovendek parkeren. Ter hoogte van de Amac staan herkenbare parkeerwachters en pendelbusjes om u naar de vestiging Bonarius Utrecht te brengen.

Vanuit ’s-Hertogenbosch via de A2

  • Bij ring Utrecht afslag 7 nemen (Industriegebied de Lage Weide aanhouden)
  • Bij de stoplichten links en bij de volgende stoplichten rechtdoor
  • Met de bocht mee en bij het volgende stoplicht links

Bij The Wall kunt u uw auto op het bovendek parkeren. Ter hoogte van de Amac staan herkenbare parkeerwachters en pendelbusjes om u naar de vestiging Bonarius Utrecht te brengen.

Afspraak verzetten Storing melden

Storingen landelijk
T 088 115 13 13

Onderhoud landelijk
T 088 115 13 00