Jos, Sanne en Elga
vertellen over hun kansen
bij Bonarius

Bij Bonarius draait alles om kwaliteit. Daarom leggen we de lat hoog. Wat we vragen: hard werken, passie voor techniek, een dienstverlenende instelling en teamspirit. Wat we bieden is een bovengemiddeld salaris, knappe spullen, én volop kansen. Want bij Bonarius herkennen we talent. Het bewijs? Dat zijn Jos, Sanne en Elga!

Lijkt het je interessant? Laten we kennismaken

Van magazijnmedewerker
naar servicemonteur

Jos vertelt: “Ik solliciteerde bij Bonarius en kon meteen aan de slag in het magazijn. Na 1,5 jaar boden ze aan om op kantoor te komen werken, en mijn onderhoudspapieren te halen. Dat heb ik gedaan en toen kon ik gelukkig weg van kantoor. Veel te saai voor mij, ik steek liever de handen uit de mouwen.

Na 2 jaar werken in het onderhoud kon ik doorstromen naar de service. Ook daar heb ik inmiddels mijn papieren voor gehaald. En nu werk ik als servicemonteur. Ja, zo kan het gaan in 8 jaar!”

Van medewerker
naar teamleider

Elga vertelt: “Ik startte in 2011 als medewerker Front Office en daar werk ik nog steeds, maar nu als Teamleider. Vanaf het begin voelde ik me thuis bij Bonarius, echt op mijn gemak. Ik werd ‘gespot’ en kreeg ruimte om mijn kwaliteiten te ontplooien en door te groeien. De Front Office is belangrijk voor Bonarius. Ik heb goed voor ogen wat ik wil met de afdeling, en daar doe ik alles voor. De hectiek is er heerlijk, nooit saai en eigenlijk kun je niet naar huis, want er is altijd iets te doen.

Als teamleider vind ik het mijn taak om teamspirit te creëren en het goede voorbeeld te geven. Ik ben eerlijk en duidelijk, ik steek mijn mening niet onder stoelen of banken. Maar ik probeer ook een luisterend oor te zijn en ik houd me aan mijn afspraken. Ik ben er voor de medewerkers, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.”

Meer meiden moeten
deze stap maken!

Sanne vertelt: “Ik werkte al jaren in de horeca en vond het tijd voor verandering. Techniek interesseerde mij altijd, maar de stap durfde ik niet te zetten. Tot ik via IW bij Bonarius terecht kwam. Nul ervaring, maar gewoon proberen en met super goede begeleiding kon ik in no time zelf aan de slag. Inmiddels heb ik de opleiding tot onderhoudsmonteur bijna afgerond en ga ik door naar de opleiding voor storingsmonteur. Als je het zelf aangeeft, zijn er bij Bonarius volop mogelijkheden om door te groeien. Je kunt er echt alle kanten op, eigenlijk is niets te gek.

Je komt op elke dag op andere plekken, elk huis, elke bewoner heeft een ander verhaal.

Ik vind dat meer meiden deze stap moeten maken. Ik twijfelde ook, omdat het een mannenwereld is, maar je bent meer dan welkom en wordt met respect behandeld. Gewoon als one of the guys. Bewoners reageren ook altijd verrast. En als ik een keer wat extra mankracht nodig heb, dan is niemand te beroerd om een handje te helpen. Gewoon heel fijne collega’s!”

Wil jij ook werken bij Bonarius?

Bij Bonarius staan de monteurs op nummer 1. Zij zijn het hart én het gezicht van onze organisatie. We groeien flink en daarom zijn we op zoek naar de beste mensen. Ervaren vakmensen natuurlijk, maar ook enthousiaste jongens en meiden die van aanpakken houden en die bij ons het vak willen leren.

Laten we kennismaken!

  • Wie ben jij en hoe kunnen we je bereiken?

  • Over de vacature...

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Direct contact

Wil je stage lopen of een werken/leren-traject starten? Misschien een open sollicitatie doen? Of heb je gewoon een vraag? Wij staan voor je klaar.

Bel ons: (020) 407 49 00

Of stuur een mail naar werkenbij@bonarius.com

Storing melden

Storing T 088 115 13 13