Groeien op gezonde basis


Arjan Wierenga
Directeur projecten

Monteurs zo snel mogelijk van A naar B


Alex Plug, Planner Bedrijfsbureau Service

Kwaliteit kost geld, non-kwaliteit kost kapitalen


Renzo van Heusden
Algemeen directeur

Continuïteit door kwaliteit


Leo Engelhardt
Commercieel directeur

Service is mijn vak!


Bert Aardenburg
Bedrijfshulpverlener (BHV)

Goede coördinatie is het halve werk


Richard Cappelle
Technisch Coördinator Individuele Installaties

Samen staan we sterk


Frank Stoevelaar
Teamleider Service

Overzicht ook in facturatie

Bianca Mark
Medewerker Bedrijfsbureau Service

Financiële stabiliteit is belangrijk


Marco Dee
Financieel Directeur

Onafhankelijk en verbonden met haar klanten


Herman van Heusden
DGA

Zakelijk

Home

Bonarius Bedrijven
De naam Bonarius was lange tijd synoniem voor de aanleg en het onderhoud van cv-installaties. Nog steeds is dat een belangrijke activiteit van Bonarius Bedrijven. Sterker nog, het reguliere onderhoud van ruim 180.000 cv- en ww-toestellen in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders is eigenlijk onze core business. Maar het beeld is verre van compleet. Bonarius Bedrijven behoort ook in één adem genoemd te worden met het leveren van praktische bijdragen aan duurzame oplossingen op het gebied van energiezuinige installaties.

Totaalwerken in de installatietechniek
Steeds vaker is Bonarius Bedrijven synoniem voor totaalwerken op het terrein van de installatietechniek. Binnen de onderneming is gedegen vakmanschap aanwezig op het gebied van verwarming, ventilatie, elektrotechniek, loodgieterswerk en bouwfysica. We zetten de kennis en kunde niet alleen in voor gerenommeerde partijen bij seriematige nieuwbouwwerken of bij omvangrijk planmatig onderhoud maar ook bij ambachtelijke werken in opdracht van particulieren.

Samenwerkende bedrijven Bonarius
Bedrijven: één onderneming met verschillende disciplines voor specifieke werkzaamheden. Maar met een belangrijke gemeenschappelijke overeenkomst: de bedrijven werken allemaal dagelijks aan de perfectionering van hun diensten. Het zijn individuele bedrijven maar ook collega-bedrijven die kunnen en willen bijspringen wanneer dat nodig is. Die elkaar met raad en daad bijstaan en de organisatie als geheel versterken. Op die wijze realiseren zij gezamenlijk de hoge graad van dienstverlening die zo kenmerkend is voor Bonarius Bedrijven.

Ons werkgebied
Het werkgebied van Bonarius laat zich omschrijven als de westelijke Randstad en midden Nederland.